De Wereld Sterft?

We zijn op deze aarde gekomen, maar hoelang zou het duren voordat de aarde sterft en om welke redenen? Natuurlijk zouden we wel een beetje kunnen raden waardoor; milieuvervuiling, klimaatomstandigheden, uitlaatgassen. Alleen weten we dat niet zeker, daarom is hier ongeveer mijn theorie.

Op dit moment bevinden wij ons in het Antropogene tijdperk, dat is het tijdperk waarin het klimaat en de atmosfeer verpest zijn door de mensheid. De wetenschapper Frank Fenner heeft beweerd dat als we zo doorgaan dat we in 2110 uit zullen sterven.

Er wordt ook voorspelt dat de aarde met 5 graden Celsius opwarmt, en daardoor tussen nu en 2110 de ijslaag zal smelten en graan zal uitdrogen. Als de aarde opwarmt met 2 graden Celsius dan kan het voor een deel nog goed komen.

Ik zou persoonlijk niet weten wat er aan gedaan kan worden. Er zijn zó veel mensen die zoiezo hier geen rekening mee houden en zelfs als ze horen hoe erg de gevolgen kunnen zijn, het ze nog steeds niks uitmaakt.

Ik zei zelf altijd tegen mezelf;’Wat als de Wereld helemaal niet bestond? Was er dan een groot gat met leegte’. Waarschijnlijk dwaal ik weer af van het onderwerp, maar denk er maar eens diep over na. Je zult waarschijnlijk een raar gevoel ervan krijgen.

“Mike”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s